viestursrudzitis.lv

Blogs

Sākums » 2008 » Augusts » 19 » Mājas lapa
Mājas lapa
10:20 AM
 
    Tagad tas ir noticis – šī mājas lapa ir radusies un mitoloģiski virtuālais Aiters brīnumainā un gādīgā veidā nogādā to Tev, lasītāj. Cerībā ne tikai ienest šajā telpā kaut ko no manis – šīs lapas saimnieka, bet arī sagaidīt atgriezeniskas ziņas. Un tad jau – kas zina – varbūt radīsies Satikšanās Vieta ne tikai starp mums ar Tevi, bet arī starp Tevi un Tevi. Ja tas tā notiktu, es būtu ļoti priecīgs.

    Kad būsi aplūkojis to, kas te ir, gan jau pats būsi sapratis, ar kādām cerībām šī vietne ir radīta. Tomēr uzdrošināšos dažas no tām akcentēt.

 

Pirmkārt – septembra beigās sākas 2008./09. gada psihodrāmas grupu sezona, kura ilgs līdz pat maija vidum. Šeit Tu vari iegūt informāciju un pieteikties uz tām.

 

Otrkārt – esmu centies ievietot šeit vairākus savus rakstus – gan jau publicētos, gan arī vēl nepublicētos. Kā rāda mana psihoterapeita pieredze, cilvēki cenšas savus meklējumus psihoterapijā kombinēt ar meklējumiem lasot. Un nereti svarīgas atslēgas saviem jautājumiem atrod tieši dažādu žanru literatūrā.

Septembra beigās iznāks mana trešā grāmata „Pie Tēva” – tajā būs, bet šeit jau ir grieķu mitoloģijas ģenealoģiskās shēmas. Tās vairāku gadu laikā esmu izveidojis un izmantojis, lai saprastu cilvēka svarīgāko ģimenes lomu (Māte, Tēvs, Meita, Dēls, Sieviete, Vīrietis …) attīstības likumsakarības. Cerams, kas Tevi mitoloģija iedvesmos tāpat kā mani!

Vēl šeit ir skices jau ilgi topošajai grāmatai „par Raini”. Tas, ka tās ir šeit, zināmā mērā ir eksperiments – varbūt, atrodoties saitā, tās nogatavojas un nobriest līdz kondīcijai, kad būs gatavs arī šis darbs?

 

Treškārt – es cenšos izveidot šeit manu grāmatu veikalu (iesākumā tajā tiks piedāvāta tikai pēdējā – „Pie Tēva”). Lasītājam tas varētu būt gan laiku, gan naudu taupoši. Sevišķi tiem, kas dzīvo tālāk no lielajām pilsētām, kurās grāmatveikali vēl ir. Bet ir daudz vietu Latvijā, kur to nav. Toties internets ir arvien pieejamāks - tur Tu varēsi grāmatas pasūtīt un sev tuvākajā pasta nodaļā – saņemt.

 

Ceturtkārt, es pats neesmu pietiekoši drošās attiecībās ar visām tehniskajām lietām ap šo saitu. Tādēļ, paldies Dievam, ka ir meitas! Šajā gadījumā - Marta, kas palīdz man visu šito izveidot. Tomēr ar visu to - visi lapas instrumenti nesāks darboties vienlaicīgi. Tie attīstīsies pakāpeniski un es ceru, tas man tiks piedots.

 

Un, visbeidzot, piektkārt – šie ievadvārdi ar laiku pazudīs un to vietā nāks jaunas aktualitātes, par kurām man gribēsies padalīties. Jo – kur ir satikšanās, tur vienmēr kaut kas rodas!

 

Lai mums veicas SATIKTIES!

 

 

Viesturs Rudzītis

 

 

Skatījumu skaits: 3079 | Pievienoja: viestursr | Reitings: 5.0/3 |
Komentāru kopskaits: 12« 1 2
2 Kristīne  
0
Pievienojos Initas sveicieniem...Ar nepacietību gaidu iespēju iegādāties grāmatu!!!! Kristīne no Līvāniem

1 INITA  
0
Apsveicu ar personīgās mājaslapas rašanos! Gaidīšu grāmatu! Inita no Jēkabpils

1-10 11-12
Pievienot komentārus var tikai reģistrētie lietotāji.
[ Reģistrācija | Ieeja ]

Statistika