viestursrudzitis.lv
Sākums » 2009 » Maijs » 1 » Divas uzvaras
Divas uzvaras
2:17 AM

KOLONNA norullēja BARONU, beidzot. Jau ne reizi vien esam uzvarējuši regulāro čempionātu, bet tad nāk „pleioffi”… Mūsu komandā spēlē vairāki treneri, viņiem bieži ir jāvada savu jauniešu komandu spēles, tur arī ir fināli, un viss tas pats, kas mums, večiem. Bet tad jau treneri vienmēr dod priekšroku darbam.

Šoreiz sakrita tā, ka sastāvs bija gandrīz optimāls. Nebija Ziečas, viņam decembrī ieoperēja jaunu ceļgalu, gan jau nākamgad būs uz strīpas. Raičam sasistas ribas, bet laiks pārdomām sezonas garumā arī ir bijis vajadzīgs. Mārcis nepaguva no Šveices un hokeja, bet viņam arī ceļgali un krusteniskās saites, nav tik viegli, viltīga lieta tās jaunības traumas un novecošanās, vārdos visu nepateiksi. Voloģja kaut kur pazuda pagājušo sestdien, nav sazvanāms, arī sieva neceļ telefonu, žēl. Būtu noderējis ar saviem 202 cm un 120 kg.

 

Bet arī Latvijas hokejs bija tieši tajā pat laikā. Dabūjām redzēt pēdējās 6 minūtes no pamatlaika, papildlaiku un uzvaru nesošos bullīšus. Jānis nolaida savam Mersim jumtu un Turības augstskolas stāvlaukums galīgi nebija tā sliktākā vieta, kur izbaudīt arī ŠĪS uzvaras sevišķo garšu uz mazā ekrāna. Jānis, viņš arī KOLONNAS šefs un mans draugs no 6 gadu vecuma, teica - spēlēsim arī nākamgad, nav jau tik ļoti slikti. Un spēlēsim par spīti, ja paliks sliktāk.

 

No 24 līdz 42 es nespēlēju, tāda nozīmē, ka netrenējos un zaudēju lielu daudzumu basketbola refleksu, kurus biju uzkrājis līdz tam – Valmieras bērnu jaunatnes sporta skolā pie trenera Kaufmaņa un Rīgas Medicīnas institūta izlases komandā. Basketbola vecums pēc četrdesmit ir kas ļoti īpašs - izaicinājums pamanīt un samierināties, ka katru dienu tu spēj arvien mazāk un mazāk.

Mana ilgā nespēlēšana un atgriešanās, intensīvi trenējoties, ļauj uzturēt ko pretēju - ilūziju, ka ar katru gadu es spēlēju arvien labāk un labāk. Katrā vecumposmā ir daļa jaunības, tas tomēr nav tikai acu apmāns un ir skaisti to piedzīvot. Nevaru aizmigt, ārā ir sācies maijs un pēc Jāņiem mēs brauksim uz pasaules čempionātu. Dzīvosim vienā istabā ar Andri, trenera Kaufmaņa dēlu, tas būs Prāgā.

Jānis iedeva Andrim līdzi dažas pudeles alus – TRENERIM.  Uzvarētāju komandā spēlēja četri viņa audzēkņi, ja būtu atbraucis Mārcis un Voloģja, būtu seši. Tāda jocīgi parasta vīriešu pasaule.

 

Skatījumu skaits: 1081 | Pievienoja: marta

Ziņu kalendārs

«  Maijs 2009  »
PrOTCPkSSv
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Meklēšana

Statistika